170406   Dagarna går snabbt nu, valpmys varje dag och pyssel med de små valparna. De har fått åka bil och varit i skogen för att upptäcka nya saker. Valpköpare, vänner och bekanta som vill se de små liven, till helgen är de 7 v och tiden springer iväg.
De har blivit avmaskade 3 ggr och klorna klipps varje vecka. De är ute och leker varje dag då vi har haft tur med vädret.

170325  Tiden springer iväg och småttingarna är 5 v imorgon. De har fått klorna klippta igen och en andra avmaskning är gjord. De börjar nu ta för sig mer och mer och äter nu 3 ggr per dag. De har även fått komma ut en stund i det fina vårvädret och det tyckte de var kul. 

170312  Idag är juvelerna 3 veckor och de är helt underbara. De har blivit avmaskade för första gången och det var minsann inte populärt, smakade INTE gott. Däremot deras mat som de har fått smaka nu var supergott, små portioner 2 ggr om dagen får de nu och givetvis mammas mjölk. Nu börjar de skälla, morra, vifta på svansen och snacka lite. Upptäcker sina syskon och slänger fram en tass för att leka..

170306  Igår var valparna 2 veckor gamla och de växer så det knakar. Axa har mycket mjölk till dem och de mår toppen både mamma och vappisarna. De har fått sina klor klippta för första gången, de river sin mamma rejält då de är vassa.
Denna vecka skall de avmaskas för första gången och mamma Axa får även hon detta.

170227  Nu kommer det lite bilder på de små, tyvärr är de i svart/vitt då det blir så dåliga bilder eftersom jag har en värmelampa på hos småttingarna. Dagarna består av mat och sömn och man kan inte sluta titta på dem. Idag har de fått halsband i olika färger för att jag lättare skall kunna skilja dem åt.

170226   Exakt för en vecka sedan kom juvelerna ut. Lång väntan var över, det var ju 8 små rackare som tittade ut, 5 hanar och 3 tikar. Jag kommer att uppdatera på denna bloggen vad som händer med valparna vecka för vecka. Alla har nu efter 1 v gått upp bra i vikt och de är pigga och hungriga. Axa är en supermamma som sköter och pysslar med dem hela tiden. Hon går gärna med på promenad men vill helst mysa med de små.