C.I.B SE UCH DK UCH Susedalens Carrie Bradshaw

Detta är "Ria"

Susedalens Carrie Bradshaw

E: NUCH Flat Gardens Leopold XI "Nero"
U: SE U(u)CH Caci´s Sex and the City "Ebba".

Ria har haft 3 kullar, en kull hos uppfödare Marie, Susedalens kennel och 2 hos mig.

Utställning:

2 x BIS 3 valp 1, SSRK

1 x BIR valp 1, SKK

1 x BIM valp 2, FRK

1:2 Junkl NKK

1:1 CK 4 BTKL junkl, SKK

1:1 CK 2 BTKL junkl, DKK CRUFTSKVALIFICERAD

1:1 CK 3 BTKL mellkl, DRK, CERT

1:1 CK ÖKL, CERT SKK
1:1 CK, CERT, CACIB Polen x 2
1:1 CK, CERT, DKK
CACIB, DKK Fredericia

Champion i Sverige och Danmark samt Int utställningschampionat C.I.B
 

Jakt: 1 NKL, 2 ÖKL (DK)

Bär leverfärgat.

Ria är en primadonna som har tagit oss alla med storm. En snäll tik som finner sig i absolut allt. Arbetsmässigt är hon en tik som apporterar allt och har så gjort sedan hon var valp. Hon är en utmärkt sökhund som inte gärna kommer hem utan att ha funnit något. Hon är också en superduktig markör, Hon är lyhörd och hon vill gärna vara till lags. Jag startade henne i nkl när hon var 12 mån och vi fick ett 3 pris. Vi startade på och 1 nkl kom snabbt. Hon hade sin första valpkull i april 2013 och på hösten tog vi 
2 priset i ÖKL innan det var dags för andra kullen som föddes i januari 2014.
Ria används även som apportör på änder och fasaner under hösten och det är en fröjd att se henne arbeta.

Exterört är hon en vällinjerad tik med ett superfeminint huvud, vacker hals, bra front och välvinklat bakställ som ger henne utmärkta rörelser från alla håll. Innan hon var 1 år hade hon redan 2 placeringar i bästa tikklassen och före 2 årsdagen tog hon sitt första Cert i Danmark. Hon har även kvalat in till Engelska Crufts och blev där utplockad bland 8 av 25 i junkl. Hon är Svensk och Dansk utställningschampion och hon blev C.I.B ( internationell Champion ) febr -16

I hennes första valpkull är det flera som har visat framfötterna både jaktligt och i utställningsringen med finfina resultat. De som är röntgade är friröntgade.
I den andra kullen är det några som har visat sig i utställningsringen med fina resultat, nämner min egen Axa som blev BIM + cert som 9 månaders junior, har fått R-Cert i Sverige och 2 danska CERT och 1 CACIB. 1 NKl, provbäst. 
Min foderhane Ego har flertalet klassvinster med CK i Sverige och har 1 danskt CERT, även han har 1 ÖKL på jaktprov.
Carmita Chlum " Milan " har tagit en 2 NKL.

Flertalet jobbar med sina hundar och rapporterna duggar tätt med hur nöjda de är med sina hundar. Eftersök, apportering, lydnad och viltspår är några av de aktiviteter som de sysslar med. Hela kullen är friröntgad.

3e kullen fick hon 150531 så de är ännu unga juniorer. En del har varit på utställning och de jobbas med i de flesta grenar, jakt, lydnad, viltspår och nosework. 7 av 10 är friröntgade.