Jag vet att det är väldigt många som vill ha en hund, de flesta uppfödare inom alla raser är överösta med mail och telefonsamtal. 
De flesta vet att Flatten är en aktiv hund, men det innebär inte att bara för att familjen är aktiv med olika aktiveteter att flatten passar in. Jag förutsätter att dagliga promenader och utevistelse inte räknas in i de aktiviteterna utan de ser jag som en självklarhet. 
En flat behöver jobba, mental stimulans är viktigt för en arbetande hund, därmed är det inte sagt att man måste jaga aktivt med sin Flat men bl a apporteringsträning ligger som nr 1 för rasen. Kan man inte tillgodo se deras behov kanske man skall se sig om efter en mer lämpad ras. 

Tia har fått 3 hanar och 8 tikar

.

Seriöst intresserade kan höra av sig till mig via mail vid första kontakt och berätta vad ni erbjuder en valp samt att man är införstådd med vilken typ av träning/tävlig/meritering man är intresserad av, så skall jag berätta mer om hundarna.  Jag förbehåller mig rätten att välja valpköpare. 
 

1 svart hane, 2 bruna hanar, 2 bruna tikar samt 6 svarta tikar föddes 22/6

SUCH DK CH LTCH
Carmita Chotec "Ego"

E: Askano Labsky Vitr
U: C.I.B SEUCH DKUCH Susedalens Carrie Bradshaw

HD: A
ED: 0

Utställning: Se titlar
Jakt 1 ÖKL

Caci´s Pretty In Pink "Tia"
Född: 180303
E: SE U(U)CH NO UCH ALTAFLATS DID I TELL YOU
U: SE U(U)CH NO UCH FI UCH CACI'S SIT-N-PRETTY

HD A
Ögon UA
Utst: Klassvinst med CK

Lite om kullen:
Tia kom hit i maj 18 och visade tidigt att hon är en arbetsmyra. Hon trivdes dock inte i min flock och fick därför flytta till Titti i Perstorp -19 där hon lever ett toppenliv. Vi hann med någon utställning, vann klassen med CK och jaktträningen var i full gång och hon hade haft stora möjligheter att meriteras på prov men viktigast är att hon har det bra. Hon har en bra storlek, vackert huvud med mörka ögon. Bra ben och tassar, en fin helhet. 
Ego är ju min egen uppfödning som numera är Gunillas hund är en härlig hund. Jag har länge velat använda honom själv men har ju inte haft möjligheten med mina tiklinjer då de är samma som Egos. Nu har jag det och det är så spännande att se vad de lämnar och målet är att jag själv skall behålla en svart tik från denna kullen. Ego är en fantastisk hund, snäll och trevlig mot alla, en superduktig arbetshund och hans meriter talar för sig själv, Champion i 3 länder och har 1 pris i ÖKL jaktprov. Även deltagit på and och fasanjakt och gör det toppen. 
Till denna kullen prioriteras de som vill tävla och meritera sina hundar. 

Att köpa valp från mig: Jag förväntar mig att köpet av en valp är väl genomtänkt innan, och för att jag skall kunna utvärdera mitt avelsarbete vill jag att ni HD röntgar era hundar vid 12-18 mån ålder samt att ni håller hunden försäkrad.


Vid leverans är valpen:

Reg i SKK (Svenska Kennelklubben ) och säljs med SKK Köpeavtal
ID märkt                                                                                                               
Vaccinerad och avmaskad                                                                                
Veterinärsbesiktigad                                                                                           
Valpförsäkring med dolda fel i Folksam.

Detta får ni med vid leverans:

Paket från Royal Canin
Valppaket med visselpipa, retrieverkoppel & Valpdummy
Regelbundna Valp/unghundsträffar samt går igenom allmänlydnad, utställning -/jaktträning

Givetvis råd och tips när ni helst behöver det, alla samtal är välkomna, såväl i med som i motgång.